29-10-12

Roxane Kalishoek P-Magazine badpakkenspecial feestelijk voorgesteld in Noxx


P-Magazine badpakkenspecial met Roxane Kalishoek feestelijk voorgesteld in Noxx.

De badpakken-special van P-magazine is intussen een jaarlijkse traditie aan het worden. In de Antwerpse discotheek Noxx werd intussen al de elfde editie van de meest in het oogspringende badpakken en bikini special van Vlaanderen voorgesteld. Ook Roxane Kalishoek was aanwezig.

11 jaar geleden was er van een groot lanceringfeest nog geen sprake. Toen werd er enkel een informele BBQ gehouden voor het productie-team na de shooting om na te kaarten over de reis.

Vandaag de dag is de lancering van een nieuwe badpakken-special zonder een groot feest bijna ondenkbaar geworden. Jaarlijks komen honderden BV’s en vips afgezakt naar de meest feestelijke locaties in Vlaanderen, want wie wil nu niet gespot worden door één van de talrijk aanwezige fotografen op dit megafeest, voor de voorstelling van de badpakkenspecial van P-magazine.

Op het lanceringsfeest in Noxx liepen buiten de BV’s ook nog 1.500 gelukkige lezers rond. Zij mochten als eerste kennismaken met de nieuwe badpakken-special die de komende twee maanden de verkoop van P-magazine spectaculair doet toenemen.

Tussendoor gingen ze ook maar al te graag op de foto met de aanwezige BV’s als Veronique de Cock, Roxane Kalishoek, Linda Mertens (Milk Inc), Miss Belgian Beauty Nele Somers of ex-MBB Anne-Marie Illie. Die laatste kwam voor het eerst sinds lang terug naar een groot feestje afgezakt.

Waar andere magazines zoals Playboy met hun naakt reportages in hun komkommertijd zitten, is er bij P-magazine helemaal geen sprake van deze tijd, integendeel.

De verkoop van het mannenblad ligt tijdens de zomer een heel stuk hoger dan tijdens de rest van jaar. Niet verwonderlijk, enkele 10.000 Vlaamse mannen kijken nu al reikhalzend uit om de komende weken de meest sexy vrouwen van Vlaanderen in lingerie, bikini en badpak te zien.

Aan wondermooie vrouwen is er dit jaar zeker geen gebrek. Kim Engelbosch, Erika Van Tielen, Miss België Alizée Poulicek, Lezeres van het Jaar Tiffany Van den Brande, Joke van de Velde, Roxane Kalishoek, Valery Super en Véronique De Kock, allemaal gingen ze zonder probleem bloot op het tropische eiland Mauritius.

Allemaal passeerden ze de lens van P-fotograaf Daniel Dedave die dit jaar zorgde voor de indrukwekkende fotoreportages. De meesten van deze sexy vrouwen liepen gisterenavond dan ook mee tijdens de unieke badmodeshow op het lanceringsfeest.

Sinds dinsdag 1 juli tot en met 26 augustus kan je elke week een andere badpakkenspecial bewonderen in P-Magazine. Eerst kan je Kim Engelbosch in het mannenblad bewonderen en daarna is het de beurt aan rosse Erika Van Tielen. De laatste week kan je de making-off van de badpakken-specials bewonderen in het mannenblad.

Roxanne Kalishoek of kortweg Roxane is vooral bekend als model in menige badpakkenspecial. "Maar ik ben een zangeres en geen model", zegt ze zelf. "ik ben altijd al gefocust geweest op muziek."

In 2004 beleefde Roxane haar voorlopige muzikale hoogtepunt. Ze bereikte de finale van "Eurosong" met "Television game". Twee jaar later waagde ze opnieuw haar kans in de voorronde van het Songfestival, maar "Push it" strandde toen in de halve finale.

In Café Local in Antwerpen heeft de zangeres haar nieuwe project Roxstar voorgesteld. Samen met zes muzikanten wil Roxane Kalishoek de Vlaamse podia afschuimen.

De groep wil een opzwepende show brengen met covers van r&b, disco, pop, rock en dance. Roxane zelf is laaiend enthousiast.

"We willen met de band ervoor zorgen dat de dansvloer overvol staat." Of Roxane Kalishoek na de geboorte van haar eerste kind wederom meedoet aan de badpakkenspecial van P-Magazine is nog niet bekend.

De commentaren zijn gesloten.